Прочитај ми чланак

ХАОС У СНС ПОРОДИЦИ После гађања ципелом на седници – употребљена ПИКСЛА (ВИДЕО)

0

Да је након краће расправе председник Општине Лебане Иван Богдановић стакленом пикслом погодио његову супругу и нанео јој лакше повреде, тврди Бојан Јовић, доскорашњи директор Туристичке организације у овој вароши који је био актер сличног инцидента када је на седници Скупштине он бацио ципелу у правцу председника. Из лесковачке полиције су потврдили инцидент, док у Основном јавном тужилаштву кажу да за сада немају никакве пријаве.

Страсти у Лебану се не смирују. Након инцидента са бацањем ципеле на седници локалног парламента и смене Јовића са места директора Туристичке организације Лебане, дошло је до новог, у коме су он и његова супруга жртве.


До инцидента је дошло нешто после 15 сати, објашњава Јовић.

Моја супруга се јуче враћала са посла и у дворишту је доживела салву увреда од моје братанице. Чуо сам галаму и позвао своју жену да уђе у кућу и занемари најгнусније псовке. Пошто је ипак одреаговала и упитала чему толико вређање, ка мојој жени је са терасе долетео пројектил. Сјурио сам се на доле и видео да јој је рука повређена. Сакрили смо се испод терасе, ушли у кућу и позвали полицију, а затим и хитну помоћ – рекао је Бојан Јовић, преносе Јужне вести.

Бојан Јовић и Иван Богдановић, иначе, живе у истој кући, будући да је ћерка Бојановог брата Горана, који је повереник напредњака у Лебану, удата за Богдановића.

Он додаје да је полиција брзо дошла, да су направили увиђај и да је утврђено да је Иван Богдановић његову жену гађао стакленом пикслом.

Она се срећом заштитила и погођена је у руку. Могао је да је убије, ово је покушај убиства. Још увек не можемо да се смиримо, дали смо изјаве полицији, а у току дана ћемо затражити и полицијско обезбеђење. Ја сам јутрос морао моју супругу да отпратим до посла, а мораћу и да је сачекам. Мислим да су главни кривци за ово мој брат Горан и његова супруга, сумњам да су они налогодавци овога – завшио је бивши директор ТО Лебане.

Из лесковачке полиције потврђују да је дошло до инцидента и да је реаговала патрола полиције, али не дају више информација.

Што се тиче полиције, све је одрађено како треба. Предмет је достављен Основном јавном тужилаштву у Лебану и за све информације обратите се њима – кажу у полицији.

Ипак, у Тужилаштву тврде да њима никаква документација и предмет није достављен.

Ми за сада нисмо добили никакав случај, не можемо да кажемо шта се тачно догодило – рекли су из тужилаштва у Лебану.

У лебанском Дому здравља кажу да је јуче током поподнева Хитна помоћ интервенисала у неколико наврата, али не потврђују да ли су били на лицу места и у домаћинству Јовића и Богдановића.

Све послове смо обавили максимално професионално – кажу у Дому здравља.

Подсетимо, пре само неколико дана, на седници Скупштине општине Лебане са функције директора Туристичке организације смењен је Бојан Јовић коме није било дозвољено да присуствује седници.

Како је наведено на седници Скупштине, разлог за Јовићеву смену је недолично понашање, пошто је на претходној седници Скупштине одржаној почетком априла у знак протеста и незадовољстава радом челника Општине ка председнику Ивану Богдановићу изуо и бацио ципелу.