Прочитај ми чланак

Топалко је поново гледао ТВ и поново се изнервирао због СНС: Овога пута је у шоку

0

Певач Милан Топаловић Топалко више нема кочница - након што је због коментара о председнику Србије који је прекинуо његово гостовање у Шареници постао мета Српске напредне странке, те како тврди, његови наступи бивају отказани - све чешће упућује критике политичарима на власти.

Овога пута је гледао РТС и спазио Владимира Орлића, а његов шокирани коментар навео је поједине кориснике Твитера / X-а да се запитају, да ли је Топалко преспавао претходних десет година, па није видео да је овакво понашање политичара – о којем Топалко говори – свакодневица.

„Гледам емисију, имам пуно тога да кажем, али ајде макар једну ствар. Било који члан СНС-а када говори, у свакој реченици каже Вучић макар два пута. Па имате ли ви људи своје име? Своје мишљење? Свој став? Имате ли културе толико да када неко други говори слушате и ћутите?“, започео је Топалко на Инстаграму уз слику Владимира Орлића на РТС.

„И да, уместо тих ваших насловних фотографија Вибера и Инстаграма где држите слике странке, поставите слике своје деце, унука, мужа, жене, родитеља, кућног љубимца… своје, деловаће много нормалније“, закључио је он.

Подсетимо, Топлако је током протеклих месеци критиковао Српску напредну странку и председника Србије Александра Вучића говорећи да се „непрестано појављује на телевизору“. Окидач је био тај када су прекинули његово гостовање у Шареници због „ванредног обраћања председника“, а певач је касније тврдио да су му због критике власти отказани наступи и да му је онемогућено да ради.