Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Мајкл Девенпорт напокон признао да се ЕУ распада

0

Двери поздрављају одлуку Мајкла Девенпорта, да напусти место шефа делегације ЕУ у Београду и напокон призна да се ЕУ распада.

Мајкл Девенпорт је донео исправну одлуку да напусти Београд, јер је и он свестан да ће председнички избори у Србији донети промену курса политике у односу Србије и погубног пута у ЕУ.

Аутор текста је Председник Српског покрета Двери
Бошко Обрадовић

Ми смо свесни да његов одлазак не значи и одлазак мисије ЕУ у Београду, као и да је његов разлог одласка из Београда именовање на другу позицију, уствари само први корак бежања Мајкла Девенпорта са брода који тоне.

Он оставља свом наследнику да саопшти јавности у Србији да се Европска унија распада и напушта Вучића у сред председничке кампање.

Вучићеви страни чланови Владе полако напуштају Србију, и питамо се ко је следећи?

Председник Двери, Бошко Обрадовић, је у Народној скупштини тражио од Мајкла Девенпорта, да поднесе извештај о Брегзиту, и о томе како је Велика Британија напустила ЕУ, јер је то за Србију од изузетног значаја.

Сматрамо да би било поштено од Девенпорта да прихвати предлог председника Двери, Бошка Обрадовића, и пре него што напусти Београд поднесе извештај о европским дезинтеграцијама и распаду ЕУ, јер је то данас кључни процес у Европи, а он је свакако изузетно компетентан за ту тему.

Информативна служба Српског покрета Двери