Прочитај ми чланак

„ДРАГА МОЈА“: Шешељ поручио Колинди да неће умрети док је не „задовољи“

0

Serbian nationalist leader Seselj speaks during an interview with Reuters in Belgrade

БЕОГРАД – Лидер СРС, др Војислав Шешељ, на свом Твитеру профилу је саопштио да му је хрватска председница, Колинда Грабар Китаровић, обећала „атомски секс“.

„Колинда ми је свечано обећала атомски секс и тиме ме додатно мотивисала да упропастим Иву Јосиповића на хрватским председничким изборима.“ – пише лидер радикала на Твитеру.

Колинда ми је свечано обећала атомски секс и тиме ме додатно мотивисала да упропастим Иву Јосиповића на хрватским председничким изборима.

 

А мало раније Шешељ је објавио још један твит

Након што је Колинда Грабар Китаровић јучер писала УН-у и затражила да се подузму кораци како би се Војислав Шешељ вратио у Хааг, у понедјељак се огласио и оптужени лидер српских радикала. На Тwиттеру је написао:

kolinda-kitarovic-790x932
„Драга моја Колинда, ја сигурно нећу умрети док тебе сексуално потпуно не задовољим. Звекнућу те стотињак пута, па онда релаксирано могу издахнути.“

Ово није први пут да се Шешељ путем Тwиттера обраћа новоизабраној хрватској председници.

 

 Колинда од УН тражи враћање Шешеља у Хаг

Новоизабрана хрватска председница Колинда Грабар Китаровић је од генералног секретара Уједињених нација Бан Ки Муна затражила да предузме све кораке како би обезбедио да се Војислав Шешељ врати у притвор Међународног суда у Хагу и да се што пре донесе пресуда у његовом случају.

„Пуштање Шешеља поткопава сврху због које је Савет безбедности основало Међународни кривични суд за бившу Југославију. Зато тражим од Вас да предузмете све потребне кораке како би се осигурало да се Шешељ врати у притвор ИЦТY-ја све док не буде испуњавао услове за привремено пуштање које сви други затвореници ИЦТY-ја морају да испуне“, наводи се у писму Грабар Китаровић Бан Ки Муну, које је данас агенцији Хина доставио њен изборни штаб.

„Из разлога који нису сасвим јасни“, како каже Грабар Китаровић, ИЦТY је у новембру 2014. пустио на привремену слободу Шешеља „из хуманитарних разлога“ због „погоршања здравственог стања“ и затражило да се врати у Србију.

Међутим, ИЦТY му за привремено пуштање на слободу није одредио услове који су уобичајени, каже Грабар Китаровић.

Она тако помиње да се од „Шешеља није тражило да се уздржи од јавних иступа или ангажмана у политичком животу док је на привременој слободи“, као и да се Шешељ „није морао обавезати да ће се вратити у ИЦТY када то од њега буде тражио суд“.

Изражавајући „дубоку забринутост“, Грабар Китаровић наглашава да жртве заслужују да се Шешељ врати у притворску јединицу ИЦТY-ја и да се што пре донесе пресуда, преноси Хина.

„Љубазно Вас молим да предузмете све мере које су вам на располагању да се испуне оба циља, укључујући и сазивање седнице Савета безбедности око овог важног питања“, каже новоизабрана хрватска предсједница, која ће на ту дужност званично ступити 19. фебруара.

Извор: Правда, 24.сата.хр, Србин.инфо