Прочитај ми чланак

Мигрантске банде наоружане до зуба држе део територије Србије под својом контролом

0

На друштвеним мрежама се шире информације о томе да је криминална група из Марока заузела део територије Србије код Српског Крстура. Српске безбедносне службе не желе или немају снаге да успоставе ред и безбедност на целој територији Србије.

Оружани обрачуни између група кријумчара мигрантима на северу Србије су почели да угрожавају и наше становништво.

Криминалне групе из Марока, Авганистана и Сирије су наоружане калашњиковима које им доносе Албанци и продају им за 1.500-2.000 евра по комаду. Стотине пушака, хиљаде меткова, ручне бомбе, велики број пиштоља, све је то у рукама криминалних група које контролишу граничу према Мађарској.

Мароканска криминална група „Казави“ је најјача међу кријумчарима мигрантима. Ова криминална група буквално држи део територије Србије где нико не сме да приђе.

Да је овај криминални клан заузео део Србије сведочи и то што се на Гугл мапи може наћи ознака за локацију под називом „Казаоуи“, у близини Мађарске границе, наводи се на Телеграм каналу Евроазија.

Мађарски портал Pestisracok.hu извештава о овоме под насловом – Ескалира тензија на јужној граници.

„— Ситуација на српској страни наше јужне границе се погоршала од када је Аз Акта открила логоре терористичких банди за трговину људима чији међусобно ратовање угрожава живот.

Како смо јавили, Авганистанске и северноафричке терористичке групе кампују у шумама око Суботице, наоружане аутоматским наоружањем, бацачима граната и гранатама, а сада ове банде организују дневни трансфер стотина илегалних миграната из Загреба на Југ.

Последњих дана већ неодржива ситуација је ескалирала. Остатке пуцњаве, гранате муниције се могу пронаћи на стотине, неколико десетина метара од границе – већ пуцају на граници, док групе од 300-400 људи предводи инвазију на ограду. И више не тресу лествице: пресеку ограду, гурају људе преко ње, а наоружани шверцери покривају операцију.

На ТикТоку смо пронашли снимке шверцерских банди који шаљу поруке рата једни другима. Ови снимци такође показују да елитне терористичке групе воде рат за тржиште трговине људима и територије.

И Балкански истраживачки портал БИРН је успео да идентификује вође група и преко својих унутрашњих информатора мапира догађаје борбе за територијалне поделе.

Њихових шест месеци истраживања и анализе су такође открили да албанске криминалне банде, углавном са Косова, снабдевају оружје за ратове Мароканских и авганистанских банди.“