ВЛАДА СРБИЈЕ: И да нам затворе пут ка ЕУ, не уводимо санкције Русији

24

Србија не мења позицију према Москви, упркос најавама из Брисела да ће то морати. Дачић: Није у интересу наше државе да се придружимо санкцијама ЕУ.

ЛИБИЈА ВЕСТИ : Племе Гадафи нападнуто на југу Либије

4

У Сабхи на југу Либије дошло је до великог сукоба између племена Гадафи и Авлад Сулемани.

ФИРМА АНДРЕЈА ВУЧИЋА блокирана на 22 милиона због пореских малверзација!

6

У саопштењу је писало да је Снежана Ј. на тај начин власницима предузећа омогућила повраћај ПДВ, који су остварили на основу симулованих правних послова из претходног периода и прибављање противправне имовинске користи у износу од око 30 милиона динара, на штету буџета Србије.

НЕВИДЉИВЕ ГРАНИЦЕ СРБИЈЕ (СРБИЈАНСТВО) – до сваког места у коме живe Срби

30

Све до тада подразумевале су се невидљиве границе за Србију, које су се пружале до сваког места у коме има и једног Србина.

БЕОГРАД КАО БЕЛФАСТ: Уз овакво осигурање и ОВК би могла организовати параду у Београду

5

Ради ли се о победи толеранције и разума, или сукобу цивилизација и силовању Србије? Београд је у недељу 28.09. изгледао као Белфаст, и то на лош дан.

ВЕОМА КОРИСНА КЊИГА: „Приручник за извоз у Русију и Евроазијски царински савез“

5

Почетком септембра ове године, из штампе је изашла књига „Приручник за извоз у Русију и Евроазијски царински савез“, аутора Хаџи Слободана Стојичевића.

СИЛОВАНА, ПА УБИЈЕНА: Нађено тело девојчице, осумњичени ухапшен

11

Осумњичени за убиство је ухапшен, а како кажу у полицији, та особа је извршила више кривичних дела.

Руске санкције направиле хаос у Финској

2

Руске рестриктивне мере забране увоза хране из Европске уније и САД су допринеле да на финско тржиште хране преплаве прехрамбени производи из других држава ЕУ, констатовали су аналитичари финског економског истраживачког института Пелерво (Pellervo).

Ево шта српска бригада у Новорусији користи као отирач на вратима!

6

На Фејсбуку су освануле фотографије просторија у којима су стационирани припадници српско-француске бригаде. Припадници ове бригаде су показали свој отирач на вратима

Црна Гора: Парада поноса у Подгорици заказана за 26. октобар

4

Друга Парада поноса у главном граду Црне Горе биће одржана 26. октобра, озваничила је данас у Подгорици Вања Гаговић из Организационог одбора „Монтенегро Прајда“.

Дрецун и Рајхел: Нормализовати односе Београда и Приштине

6

Дрецун jе указао и да jе подршка Eврпске униjе, посебно Немачке, као њене наjзначаjниjе чланице, веома битна за Србиjу и да заjедничким напорима треба да се ради на даљем процесу нормализациjе односа између Београда и Приштине, чиме се даjе допринос стабилности у региону и европскоj перспективи, не само Србиjе, већ целог региона jугоисточне Eвроп

Американци у паници: Особа заражена еболом била у контакту са чак 18 рођака!

0

Томас Ерик Данкан, 40-годишњи који се заразио еболом, је контактирао са 18 рођака.

Војници Исламске државе заузели два хрватска нафтна поља

4

Још нема информација колико дуго џихадисти ова поља држе под својом контролом. Ова поља се налазе у склопу нафтно-гасног блока…

Албанци одбили предлог Србије: Стижемо у Београд!

15

Албанци одбили предлог Србије: Стижемо у Београд!

ИЗ CATENE MUNDI: Непознати злочини над Србима у Македонији

63

Catena mundi открива: Како с се Македонци односили према Србима 1941. Потресно сведочење двојице српких свештеника.

Србија рекордер по лажним боловањима

2

Стране компаније у Србији и неким земљама из региона најчешће се са проблемом неоправданог одсуствовања с посла сусрећу лети када запослени иду на боловање како би се бавили пољопривредним радовима обављали администратилне или друге приватне послове. У тим случајевима до послодаваца стижу лекарска оправдања за три дана боловања због инсомније, компликација акутне прехладе, стомачних тегоба, па и зубобоље.

Рогозин послао поруку Западу: Русија вам није Балкан!

6

Претећи Русији санкцијама због догађаја у суседној земљи, Запад се понаша као што се пре 20 година понашао на Балкану – написао је на својој Фејсбук страници потпредседник руске Владе Дмитриј Рогозин.

Дачић: Ако уведемо санкције Русији ко ће нам надокнадити штету?

6

Шеф дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас да Србија, због заоштравања односа ЕУ и Русије, поводом украјинске кризе, неће мењати своју политику јер мора да брине о свом народу и националним и државним интересима.

Ратни ветеран закуцао даску у шаку: „Вучићу, хвала ти“

6

Ратни ветеран Велимир Милошевић (50) из Крушевца, који са осам својих сабораца четврти дан штрајкује глађу у просторијама ваљевског Удружења бораца радова од 1990. године, закуцао је ексером даску у своју шаку.

Стефановић: Штрајк незаконит, полицајци неће добити плату

6

Додајући да на основу Закона о штрајку они који су до сада штрајковали неће примити плату Стефановић је, истичући да нема простора за повећање плата, јер држава то не може да изнесе, позвао полицајце који су у штрајку да се врате на своје задатке, а да после могу да разговарају о свим темама које постоје.