Да ли је Партизан оштећен за пенал и гол? (ВИДЕО)

0

У дуелу са Јавором, црно-белима је поништен погодак, а такође се десила и дискутабилна ситуација у шеснаестерцу домаће екипе.

СЛУПАН ЏИП ОТКРИО СВУ БАХАТОСТ ВЛАСТИ: Један Тома, а два блиндирана „мерцедеса“

7

Удес у којем је уништен председнички џип вредан милион евра открио је да се Томислав Николић вози у два блиндирана аута. А то немају ни председници много богатијих земаља од Србије.

СУКОБИ У КРУШЕВЦУ: Обрачун навијача Новог Пазара и полиције!

2

Фудбал у другом плану под Багдалом, пошто је утакмица између Напретка и Новог Пазара два пута прекидана због дивљања навијача гостујућег тима.

Дејан Илић, пријатељ Меркелове, нови амбасадор у Берлину

1

Нови амбасадор у Немачкој, како „Политика” сазнаје у Влади Србије, биће др Дејан Илић. Дуго се спекулисало ко би могао бити нови изасланик Београда у Берлину, као једној од важнијих дипломатских дестинација, и избор је пао на Илића, научника светског гласа, који је данас први човек моћне АРРИ групе, лидера у производњи филмске и телевизијске опреме.

МИРОСЛАВ ЛАЗАНСКИ: Зашто губимо српски идентитет

8

Треба погледати домаћи филм „Три карте за Холивуд”, па схватити какав је одјек украјинске кризе у Србији. Ко је за Русе, ко за Американце, а ко за ЕУ, обичан свет, па и део наше политичке елите не може без категоричког сврставања на ову или ону страну. Чим изрекнете став према Криму и Украјини аутоматски вам […]

МК: Федерер у Новаковој половини

0

Новак Ђоковић слободан је у првом колу турнира из Мастерс 1000 серије у Монте Карлу, а његов највероватнији ривал у другој рунди биће Француз Беноа Пер.

Стевановић: Поново у Лиги шампиона

0

Тренер ватерполиста Радничког Урош Стевановић казао је да се његов тим заслужено пласирао у финале плеј-офа, а похвалио је и ривала Партизан.

Сјајан дан српских веслача

0

Репрезентативци Србије у веслању у суботу су освојили укупно шест медаља, на такмичењима у Италији, односно Хрватској.

Последице бомбардовања „Заставе“ (3): Србији убијају и потомство

0

Како објаснити мистерију око доктората одбрањеног 2002. године на Биолошком факултету у Београду, чији аутор, Миљана Стојановић-Милосављевић, на основу истраживања у крагујевачком крају, закључује да се може рећи да је НАТО против Србије водио хемијски рат, а да при том није употребио хемијско оружје. Било је довољно да бомбардује индустријска постројења.

Повратници у Србију: Најбоље пролазе најгори

1

Кад сам се са докторатом вратио у Србију, нисам очекивао црвени тепих, али ни да ће ми сва врата бити затворена, ни да ће ме дочекати на нож. Овако повратничку причу почиње Андреј Фајгељ, један од најбољих новосадских студената који је са највишим похвалама докторирао на Универзитету „Пол Валери“ у Монпељеу.

Црна прогноза: 55.000 радника остаје без посла?!

4

Око 55.000 радника запослених у 153 предузећа у реструктурирању, већ следећег месеца могло би да остане без посла! Наиме, уколико до половине маја влада Србије не предузме конкретне потезе да те фирме заштити од принудне наплате поверилаца, то би могло да доведе до њиховог гашења, упозоравају представници синдиката и економисти.

„Бриселски Срби” моле да их не хапсе док не постану – Тачијеви

0

Представници Срба са севера Косова затражили вечерас од Еулекса да престане са привођењем Срба, док српске судије и тужиоци не буду укључене у косовски правосудни систем, изјавио је народни посланик Александар Јаблановић.

САД ПРОТИВ РУСИЈЕ: „’Оће бити рата?“

55

Само да рата не буде?
Ово питање последњих месец и по, брине руски народ. Наравно, не тако много као Малоруски народ, коме медији „сипају у уши“ идеју да је Русија објавила рат Украјини, али ипак многи брину.

УКРАЈИНА: Блокаде путева; нацистички Десни центар прогласио мобилизацију (Из часа у час)

30

Проруски демонстранти данас су истакли своје заставе изнад владиних објеката у два града на истоку Украјине, продубљујући тако спор Украјине са Москвом који би, између осталог, могао омести испоруке гаса широм европског континента.

Проруски активисти и даље држе под контролом кључне зграде на истоку Украјине, односно у Доњецку и Луганску, упркос јучерашњем доласку премијера Арсенија Јацењука који настоји да увери проруско становништво да се залаже за давање већих овлашћења тој области.

СКАНДАЛ – ПАЦИЈАНТИ КАО НА СТРЕЉАЊУ: Лекар постројава по 15 људи и јавно их преслишава

3

– Прво је прозвао трудницу, која је била принуђена да пред осталим људима прича о својој болести. На почетку је сасвим тихо говорила о својим гинеколошким налазима који су повезани са болешћу.

ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ: Патријарх Иринеј обележио Лазареву суботу

2

Литургији у Саборној цркви присуствовали су министар правде и државне управе Никола Селаковић, министар за грађевину и урбанизам Велимир Илић, министар спољних послова Иван Мркић, председник Републике Српске Милорад Додик, директор Канцеларије за сарадњу са Црквама и верским заједницама Милета Радојевић, принц Александар Карађорђевић.

ГЕНИЈАЛНО: Цепање дрва на руски начин (ВИДЕО)

7

Навикли смо на луде али и генијалне ствари из Русије. Ово је једна која се налази негдје између. Погледајте како се цијепају дрва на руски начин.

Погледајте видео:

ЗБОГ КРИМА: Државна безбедност Србије кренула у обрачун са четницима

13

Након повратка брзоделујућег одреда „Кнез Лазар“ са Крима, органи државних безбедности кренули су у посете српским четницима, који су део одреда „ Кнез Лазар“, наводи се у саопштењу Четничког покрета Србије.

МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ (за Србин.инфо): Србија треба да подржи Башара ал-Асада

1

У оваквом међународном систему могућност артикулисања и одбране српских националних интереса је сведена на минимум и све што доприноси слабљењу униполарности у међународним односима одговара и Србији.

Бомбардери Ту-22М3 на Криму – најтежи ударац америчком ПРО-штиту у Европи

4

У плану је да носе и ракете Х-32 које ће, како се претпоставља, бити у стању да, уз велику прецизност, гађају циљеве на удаљености до 1000 км