Прочитај ми чланак

Стевановић: Поново у Лиги шампиона

0

55658240753497dfd0efb9998007646_orig

Тренер ватерполиста Радничког Урош Стевановић казао је да се његов тим заслужено пласирао у финале плеј-офа, а похвалио је и ривала Партизан.

Раднички је победио са 9:6 и тако славио са 2:0 у укупној серији.

„Оправдали смо улогу фаворита. Публика је могла да ужива у добром ватерполу. Играчи Партизана су показали колико су талентовани, док смо ми са искуснијим и квалитетнијим тимом показали класу. Желим им да се поново сретнемо у Лиги шампиона“, рекао је Стевановић.

Тим из Крагујевца и Партизан играће на завршном турниру шест најбољих екипа у Лиги шампиона. Капитен Радничког Филип Филиповић казао је да тиму није било лако да седми пут у сезони победи Партизан.

„Није нам било лако, а нисмо ни очекивали да ће да буде. Партизан није имао шта да изгуби и играо је на све или ништа. Драго ми је што смо остали смирени и фантастично одиграли одбрану која је на крају и одлучила победника“, рекао је Филиповић.

Тренер Партизана Владимир Вујасиновић био је задовољан после меча.

„Начин на који смо данас играли је оно чему тежимо, али ипак то није било довољно да победимо овакав Раднички. Они су заслужено у финалу. Дали смо све од себе, идемо даље и, на сву срећу, за нас сезона још није завршена“, рекао је Вујасиновић.

(Б92)