Италијански медији: Капитен Бразила на мети Партизана! (Видео)

0

Клуб из Хумске заинтересован је, према писању италијанских медија, за капитена репрезентације Бразила

Гаспром улаже у Звезду још 4,5 милиона евра

0

Нови споразум остаће на снази све до истека уговора, у лето 2015. године.

Ludilo: Crnogorka u borbi s pokretnim stepenicama! (Video)

0

A kažu da su Bosanci tvdoglavi. Uporna je, to joj ne možemo osporiti :)

Војска Јерменије купила кинеске вишецевне лансере ракета

0

Нико, укључујући портпарола Министарства одбране Јерменије, Артсруна Хоjханисианa, не може рећи да је савремена руска војна опрема инфериорна у односу на опрему њихових кинеских колега, али неки стручњаци верују да је тако, међутим, то није разматрано мишљење.

Белорусија модернизује ратно ваздухоплоство и ПВО

0

Белорусија ће оптимизовати новaц утрошен у оружане снаге. Више новца ће бити потрошено на ваздухопловство и противваздушну одбрану.

Кина се труди да упристоји своје туристе

0

Новинска агенција Хсинсхуа извештава да је пет дана узастопно од прошле среде ,Хсинуен Лианбо, водећа информативна емисија на државној Кинеској централној телевизији емитовала видеа са циљем да кинески туристи постану љубазнији.

Гажење младића колима за тужилаштво – разбојништво!

0

Ухапшен и други малолетни нападач на младиће у Суботици. Виши јавни тужилац случај квалификовао као кривично дело разбојништва. Повређени младићи најављују приватне тужбе, а грађани размишљају о увођењу цивилних стража.

У СРЦУ АЛБАНИЈЕ СРБИ МУСЛИМАНИ певају Боже правде и сањају мајку Србију!

5

Питамо ганути: чиме смо заслужили овакву част?

– Како чиме? Долазите из наше лепе, у срцу једине Србије, отаџбине наше – одговарају Срби муслиманске вере који живе овде у Албанији.

За државни врх Србије издаја Косова нема алтернативу

0

Да за садашњу Владу Републике Србије издаја нема алтернативу потврђено је и данас, по ко зна који пут, на састанку код председника Републике Томислава Николића.

Такозвани представници Срба јужно од Ибра иду на Тачијеве изборе, северно Косова неће

0

У међувремену, представници четири општине са севера Покрајине одлучили су на седници привремене скупштине АП Косово и Метохија, одржаној у Звечану, да су за њих новембарски избори неприхватљиви.

Звезда жртвује Касалицу?

0

Иако је по доласку Мрђе и Оњила било приче да ће Абиола Дауда напустити клуб, најближи излазним вратима ‘Маракане’ је ипак Филип Касалица.

Ево зашто је Шериф опасан: Плате не касне , играчи задовољни, а …

0

Прочитајте како је наредни противник Војводине за кратко време изградио имиџ европског клуба.

Египћане повезује заједничка мржња према Западу

0

Муслиманска браћа оптужују администрацију председника САД Барака Обаме да је поздравила и подржала државни удар против председника Мохамеда Мурсија. „Обама је Мурсију отворено претио економским санкцијама“, каже Есам ел-Ериан, вођа Партије слободе и правде, блиске Муслиманској браћи. Те речи су имале ефекат: на демонстрацијама Муслиманске браће увек се виде и плакати против Обаме.

Министарство енергетике: Не треба искључити градњу нуклеарки у Србији

0

Процена је да би од 10 до 15 година од тренутка укидања забране изградње нуклеарних електрана био минималан неопходни период за превазилажење проблема и недостатака, до почетка евентуалног рада таквог постројења у Србији, наводи се у Нацрту стратегије.

Ненад Кецмановић: Сумњива подршка отцепљењу Српске из САД

0

Изазов да РС брзо дође до осамостаљења могао би да се претвори у замку да нестане или бар изгуби немали степен самосталности.

Петар Искендеров: Жаришта унутрашњег супротстављања у ЕУ (други део)

0

Уколико треба да се прихвати да је главно жариште политичког супротстављања данашњој Европској унији Мађарска, онда је на финансијско-економском плану ситуација у ЕУ још шаренија и опаснија по бриселску бирократију.

Зашто Дачић прети свом народу? Зашто је отписао Србе на КиМ?

0

Српску самоуправу на северу покрајине која је 14 година осигуравала нормално функционисање општина, Дачић је назвао неким паралелним структурама које нико не признаје. Тачније, очигледно је време да буду отписани, мада су на власт дошли, како је исправно истакао посланик ДСС Марко Јакшић, у току избора које је заказала Дачићева колегиница из социјалистичке партије, госпођа Ђукић-Дејановић, тада још председник Скупштине.

„Партизан оштећен, одлука у петак“

0

Жутић је истакао да су установљена два пропуста судије Глођовића када није показао другу јавну опомену играчу домаћих Живановићу.

Американци: У Звезди због „делија” и титуле

0

Нови кошаркаши Црвене звезде Чарлс Џенкинс и Блејк Шилб рекли су да су се за овај клуб определили због великог броја навијача, традиције и високих амбиција.

Израел од САД тражи војну помоћ осетно већу од 30 милијарди долара

0

Званични Тел Авив тражи увећање војне помоћи и подршке Вашингтона и Пентагона у оквирима новог израелско-америчког споразума о војној сарадњи за период 2018-2027 година. Припрема овог документа је управо почела, у складу са договором председника САД Барака Обаме и израелског премијера Бењамина Нетањахуа.