Прочитај ми чланак

За државни врх Србије издаја Косова нема алтернативу

0

 (Звонко Михајловић – Србин са југа Косова)

Да за садашњу Владу Републике Србије издаја нема алтернативу потврђено је и данас, по ко зна који пут, на састанку код председника Републике Томислава Николића.

Наиме, као што се и очекивало сведоци смо још једне гнусне лажи и обмане сопственог народа, овога пута лажним представљањем људи, сакупљених са коца и конопца. Ти такозвани “представници“ грађана из 25. општина са Косова и Метохије, јужно од реке Ибар, нису од народа изабрана већ именована односно постављена лица од стране Владе Републике Србије, и то мора бити свима јасно. Дакле то су владини чиновници чији је задатак да климају главом, зарад личних и партијских интереса, и прихватају све оно што се од њих тражи. Уосталом као сви људи који образа и части немају.

А од њих се тражи да учествују у гашењу Српске државности на простору Косова и Метохије. Да својевољно угасе и интегришу преостале Српске институције, чији су и они сами део, у институције непризнате Републике Косово. (Вероватно се надају да ће им Дачић преко свог пријатеља Тачија обезбедити радни ангажман у Приштини).

Kosovo-nije-na-prodaju

Да српска деца похађају наставу по окупаторском шиптарском плану и програму. Да их лече лекари Албанци који намерно неће да знају српски језик, специјалисти за све и сва, али поготово уско специјализовани за унутрашње органе. Да Српска омладина служи војску под командом Агима Чекуа. Да се Срби асимилирају и поарнауте, пошто то овим самозваним представницима Срба и није тако страно.

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

Има ли краја овој издаји!? Зар Косово и Метохија није најсветија земља Србинова!? Зашто се ћути када се крши Устав ове земље!? Зашто нико не каже непобитну и жалосну истину да у појединим општинама које они наводно представљају нема више Срба!? Да у појединим општинама има више општинске администрације него ли самих Срба чије интересе наводно они заступају!? Да у општинама Качаник, Глоговац, Србица, Ђаковица, Дечани није ниједном крочила нога ових самозваних представника Срба!? Зашто не рећи да већина њих живи заједно са својим породицама у централној Србији и нема намеру да се врати на Косово и Метохију!? Зашто не рећи и то да је велики број њих продао своју дедовину тако да и да жели нема куд да се врати!?

Господо “представници“ Срба, Ви сте окаљали образ и част васколиког Србства, поштеног, частног и честитог Српског домаћина и сељака који је знао вековима да чува своју православну веру, своје цркве и манастире, своју дедовину, гробове својих предака. Ви сте продајући своју ситну и безвредну душу за ћулаф на глави, продали и интересе свију нас којима је Косово и Метохија у души и срцу. Који другу државу осим државе Србије немамо. Ви мислите да сте изабрали прави пут и да је вама лепо на том путу, али не знате да је то пут у пакао и историју безчашћа. Нико се на крају крајева није спасао Косовске клетве.

Ви се борите лажима и обманама и у томе вам помажу ваши белосветски налогодавци, а ми ћемо се борити истином и правдом и Божијом помоћи, ЈЕР КАКВИ БУДЕМО ДАНАС ТАКВИ ЋЕМО БИТИ ДОВЕКА!

Види још: Такозвани представници Срба јужно од Ибра иду на Тачијеве изборе, северно Косова неће