Прочитај ми чланак

ВЕЛС: 87% хоспитализованих пацијената заражених ковидом је вакцинисано!

0

Према најновијим подацима које су објавиле здравствене власти Велса, вакцинисани појединци чинили су невероватних 87% свих нових хоспитализација од ковида прошле недеље - иако се 69% грађана сматра "потпуно вакцинисаним".

Подаци су такође открили да је 99% позитивних тестова било код особа млађих од 60 година, те да је 63% од укупног броја вакцинисано.

Другим речима, само 13% тешких случајева који су захтевали одлазак у болницу и хоспитализацију били су невакцинисани људи.

Идеја да су вакцинисане особе осетљивије на вирус није ништа ново, а поткрепљене су и другим веродостојним студијама на местима попут Израела.

Ови нови бројеви само служе као додатна потврда. Студија из Израела :  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf

У очајничком покушају да спасу своју распадајућу причу, представници јавног здравља у Великој Британији инсистирају на томе да су вакцине учинковите и да држе хоспитализације на много нижем нивоу него што би иначе билие.

У једном од најозбиљнијих примера ове лукавости, BBCје објавио наслов: “ Kовид-19 у Велсу: трећина позитивних случајева је невакцинисана. “

Наравно, BBC је такође могао написати: „Kовид-19 у Велсу: две трећине позитивних случајева вакцинисано“. То би било исправније и моралније. Али BBC није написао тако. Зашто није, одговор је свима добро познат.