Прочитај ми чланак

Звезда убедљива против Војводине и Партизана

0

 

Zvezda12(Танјуг)
Звезда и без Шефика убедљива против Војводине

Црвено-бели ватерполисти повели у полуфиналу плеј-офа против Новосађана тријумфом 13:7. Реванш 13. маја

Црвено-белима се жури ка титули! Ватерполисти Звезде по кратком поступку су завршили посао против Војводине у првом мечу полуфинала плеј-офа, па ће 13. априла у Новом Саду имати меч-лопту за финале – 13:7 (3:2, 3:3, 4:1, 3:1).

„Лале“ су се држале две четвртине, али трећа је била срећна за

домаћина. Искуство Прлаиновића и Пијетловића погурало је младу чету Дејана Савића ка првој предности од три гола. Гости су покусали да узврате, али су имали веома слабу реализацију играча више.

Иако су црвено-бели били ослабљени за повређеног Шефика, млади Марко Драксимовић сјајно је одменио легенду на голу. Са десет одбрана распршио је наде Новосађана у брејк.

Једини расположени међу ватерполистима у плавим капицама био је Срђан Вуксановић, који је постигао пет од седам голова. У Војводини ће морати још неко да се пробуди ако желе да продуже серију и изборе мајсторицу у Београду.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 13:7
БАЗЕН: „11.април“. Гледалаца: 700. Судије: Ћирић/Анђелић. Играч више: Ц. звезда 6 (4), Војводина 8 (3).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић (десет одбрана), С. Рашовић 1, Стојчић, Ивошевић 2, Милићевић, Пијетловић 3, Аврамовић 1, В. Рашовић 1, Ранђеловић, Вапенски 1, Прлаиновић 3, Ешкерт, Балаћ 1.
ВОЈВОДИНА: Маринковић (пет одбрана), Босанчић 1, Максимовић 1, Вуксановић 5, Миличић, Васић, Гератовић, Радановић, Његован, Матковић, Цукић, Митровић.
По четвртинама: 3:2, 3:3, 4:1, 3:1.

zvezda-odbojka_620x0(Танјуг)
Звезда повела у финалу против Партизана

Црвено-бели одбојкаши су одличном игром повели у финалној серији плеј-офа против вечитог ривала – 3:1 (23:25, 25:15, 25:17, 25:18)

Одбојкаши Црвене звезде повели су вечерас против Партизана са 1:0 у финалу плеј-офа државног првенства, пошто су као домаћини у хали Шумице славили са 3:1 (23:25, 25:15, 25:17, 25:18).

Следећа утакмица финалне серије игра се у понедељак на истом месту, а домаћини ће поново бити црвено-бели.

Звезда је вечерас, осим у првом сету, у потпуности оправдала улогу фаворита и показала да се налази на добром путу да одбрани трофеј.

Црвено-бели су били доминантни у сервису и блоку, док је игра Партизана у највећем делу меча била неповезана и лоше организована.

Трофеј намењен шампиону Србије освојиће екипа која прва забележи три победе.