Прочитај ми чланак

Тим: Веровали смо Влади Србије и били превише еуфорични

0

Доминик Тим је на Инстаграму поручио да му је жао због тога што су неки играчи и људи који су имали везе са Адриа Туром заражени вирусом корона. Каже да су он и остали учесници били превише еуфорични.

Адриа тур је направио велики одјек у свету спорта због тога што је неколико играча позитивно на вирус корона. Први је то у Задру бојавио Григор Димитров, а после њега се испоставило да су позитивни и Виктор Троицки, Борна Ћорић, Новак Ђоковић, његова супруга и кондициони тренер. Међу онима који су негативни је Доминик Тим који поручује да је шокиран због вести са Адриа тура.

© AP Photo

„Играли смо без публике недељама и били смо више него срећни што ћемо имати навијаче на једном догађају. Веровали смо Влади Србије и њеним правилама око корноне, али смо били превише оптимистични. Наше понашање је била грешка, били смо превише еуфорични. Веома ми је жао“, написао је аустријски тенисер и победник Адриа тура у Београду Доминик Тим.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Dominic Thiem (@domithiem) дана

Он је додао да се тестирао пет пута у последњих десет дана и да је негативан, а пожелео је свима који су инфицирани све најбоље и пожелео им је брз опоравак.