Прочитај ми чланак

Стадиони без публике, а Звезда продаје сезонске карте

0

Иако није извесно када ће и да ли ће се уопште на стадионима наћи гледаоци, Црвена звезда је најавила почетак продаје сезонских карата за актуелну сезону.

Наведено је да ће продаја карата “за сезону која је по много чему јединствена за тај клуб”, почети 5. августа, наведено је на званичном сајту.

Истиче се и да је куповина сезонских карата могућа уз активно чланство за сезону 2020/21.

Сезинске карте ће важити за све утакмице домаћег првенства, плеј-оф рунду квалификација за УЕФА такмичења, квалификација за УЕФА такмичења, ако буде могуће присуство публике, док ће сви купци сезонских карата из прошле сезоне имати направљене резервације за своја места.

“Од погодности за власнике сезонских карата у наредној сезони издвајамо следеће:

Аутоматска резервација свог места за мечеве УЕФА такмичења на којима не важи сезонска карта уз попуст од 30% на цену карте коју за те мечеве одреди клуб

Право прече куповине додатне карте / пакета карата по пуној цени у периоду претпродаје уз приоритет у избору места у сектору за који важи сезонска карта – право важи за све утакмице у оквиру УЕФА такмичења (квалификације, групна фаза, даље такмичење)

Приоритет у могућности присуства мечевима са ограниченим капацитетом стадиона

Куповина карата биће могућа и преко интернета, на новом клупском сајту развијеном у сарадњи са нашим дугогодишњим партнером, компанијом иТицкет, на коме ће на једном месту бити могуће учлањење у клуб, обнова чланства, куповина нових и обнова сезонских карата а током сезоне и куповина карата за утакмице под посебним условима за власнике сезонских карата и чланове клуба. И све то уз могућност доставе на кућну адресу или преузимање на Стадиону “Рајко Митић” када је реч о чланским и сезонским картама, односно штампу код куће када је реч о картама за утакмице”, наведено је.