Прочитај ми чланак

Професор права: Промотери вакцина починили ‘злочине против човечности’

0

Један од најистакнутијих професора права на свету управо је изјавио да су „сви који су умешани“ у промовисање мРНА вакцина против Kовид-а популацији починили „злочине против човечности“.

Током новог интервјуа, др Френсис Бојл је тврдио да су „франкенубоди“ били део плана за спровођење „медицинских експеримената“ на човечанству.

Бојл, стручњак за биолошко оружје, написао је Закон о биолошком оружју против тероризма из 1989. који је усвојио Конгрес, а потписао га је у амерички закон 1990. председник H. W. Buš.

Он упозорава да је KОВИД-19 развијен у лабораторији као „биолошко оружје“ и тврди да су они који су гурали ињекције мРНК „очигледно прекршили Нирнбершки кодекс“.

Говорећи током интервјуа са Мариом Зеее из Медиа Блацкоут-а, Бојл је изјавио да су промотери вакцина криви за „убиство“ због изазивања смрти услед повреда од вакцина.

„Сви који су били укључени у развој KОВИД-19 као офанзивног биолошког ратног оружја, као и сви који су били укључени у производњу ових ’франкенубода’ KОВИД-19, јасно су прекршили Нирнбершки кодекс о медицинском експериментисању“, рекао је Бојл.

„Био је то злочин као у Нирнбергу и злочин против човечности.

Бојл је такође одговорио на тужбу Канзаса против компаније Фајзер.

Он је случај описао као “обећавајући”.

Међутим, он се жали да је у питању грађанска парница, а не кривична.

Бојл верује да су починиоци криви за „убиство и заверу да се почини убиство“.

Он је нагласио да су по англо-америчким принципима кривичног права, које је предавао осам година, несумњиво криви они који су умешани.

Други злочини укључују „не само убиство, већ и хаос, напад и пребијање“, каже он.

На другом месту током интервјуа, Бојл је појачао своју тврдњу да су вакцине против Цовид-а „оружје за масовно уништење“.

„Моје је стручно мишљење да ‘ињекције наночестица KОВИД-19’ или ‘ињекције наночестица мРНА’ или ‘ињекције KОВИД-19 испуњавају критеријуме биолошког оружја и оружја за масовно уништење према биолошком оружју 18 УСЦ § 175; Оружје и ватрено оружје § 790.166 Фла.Стат. (2023)“, објаснио је Бојл.

Наставио је упозоравајући да је „мРНА веома моћна ствар за убризгавање у тело“.

Професор напомиње да би ињекције „могле да покваре цео ваш генетски систем“.

„Па, то се сада дешава“, јадао се.

Бојл је додао да је то већ доказано „експлозијом изненадних смрти и инвалидитета“.

Бојл је то рекао након што је недавно потписао изјаву под заклетвом којом је изјавио да су вакцине против Kовида „оружје за масовно уништење“.

Како је известио Слеј њуз, Бојлова изјава под заклетвом наводи да ињекције мРНА против Kовид-а нису вакцине и да крше закон о биолошком оружју – Закон о биолошком оружју из 1989. против тероризма.

Бојл је дао ову изјаву под заклетвом у случају на Флориди који је укључивао „Хитни захтев за издавање налога Мандамуса“.

Случај има за циљ да примора гувернера Рона ДеСантиса да забрани дистрибуцију ињекција мРНА против Kовида на Флориди.