Прочитај ми чланак

„МОЈ ПУТ ДО УСПЕХА“ И Кокеза спремио лектиру

0

Председник ФС Србије и високи функционер СНС Славиша Кокеза издао је аутобиографију "Мој пут до успеха".

Мода у владајућој партији да се богата српска књижевност „обогаћује“ и њиховим делима изгледа се шири као коронавирус па се после Горана Весића и Кокеза потрудио да у аутобиографији опише свој пут до успеха.


Ако се потрудио да буде искрен онда његова књига прети да постане бестселер јер је то до сада невиђено дело на бази кога и филм може да се сними. Од трафика, преко завијене главе и одбране Вучића, до тајкуна, председника ФСС.

– Завршио сам своје оглашавање поводом неправде, правде и било чега. Ово је крај. Нема даље и нема шта више да се напише и постави било какав коментар. Књига Славише Кокезе „Мој пут до успеха“. Председниче ФСС хвала на једном оваквом делу. Фудбалска Србија је поносна на вас. Свака част. Једва чекам следеће издање. Са ким се ја мачујем и шта себи дозволим. Крај – написао ке Огњен Короман на Фејсбуку уз адекватну фотографију.

Биће интересантно видети садржај књиге, а затим и како ће изгледати промоција јер Кокеза, за разлику од Весића, не воли да прича. Односно ретко кад се уживо оглашава. Али, можда уме боље да пише. Само, не дај Боже, да се Весићево и Кокезино дело предложе у обавезну школску лектиру уместо Десанке Максимовић, Иве Андрића…