Прочитај ми чланак

Крстајић иде на Мундијал?!

0

Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић на путу је да преузме селекцију Нигерије, пренео је новинар ББЦ-ја Олувашина Окелеји, па би у том случају могао да води "супер орлове" на Мундијалу.

Крстајић је недавно смењен са места тренера ТСЦ-а, али би ускоро требало да се врати селекторском позиву, и то ни мање ни више него у редовима ове афричке селекције.

ББЦ наводи да ће бивши интернационалац ући у преговоре са људима из тамошњег Савеза, а какав епилог можемо очекивати биће познато у наредним данима.

Крстајић је по завршетку играчке каријере кратко био спортски директор Партизана, да би се у српски фудбал вратио у мају 2016. године као помоћник селектора Славољуба Муслина у репрезентацији Србије.

Након смене Муслина постао је и селектор који је предводио Србију на Мундијалу у Русији 2018, а први тренерски ангажман имао је у ТСЦ-у, где се није задржао ни годину дана.

Нигерија има шансу да се пласира на Мундијал у Катару, а у том случају расту могућности да Крстајић укрсти копља са Србијом.