Прочитај ми чланак

Иличивец открио Звездине слабости

0

zvezda12276(sportske.net)
Фудбалери Црвене звезде доживели су први пораз на припремама у Словенији, после два тријумфа над Крком и Домжалама. Дебитовао и “гвинејски Пато“.

Ривал црвено-белима у уторак је била екипа украјинског Иличивеца, која је после боље игре у другом полувремену славила са 2:0.

После првог полувремена без много прилика и занимљивих детаља на терену, почетак другог полувремена обележили су голови украјинске екипе.

У 52. минуту акција Шевчука, асистенција ка Мишнову, који са десетак метара вара Кировског за вођство Иличивеца од 1:0.

Тек што је Звезда кренула са центра, мрежа црвено-белих се опет затресла. Овога пута стрелац је Таргамадзе са беле тачке, пошто је претходно Марко Вешовић играо руком у свом казненом простору – 2:0.

Тренер Црвене звезде је потом извршио неколико измена, али оне нису донеле жељени резултат. Украјинци су задржали вођство и нанели први пораз црвено-белима на припремама у Словенији.

Иначе, ово је била последња провера у Словенији за фудбалере Црвене звезде који се у касним вечерњим сатима враћају за Београд. Следи кратак одмор, а затим пут на турнир у Швајцарску.

Црвена звезда: Весић, Вешовић, Крнета, Маринковић, Мијаиловић, Милијаш, Миливојевић, Ожеговић, “Пато“ Бери, Дауда и Ракић.

Резерве: Кировски, Лазић, Милуновић, Мирић, Ђуричковић, Младеновић, Михајловић, Савићевић, Јовановић, Траванчић, Мудрински.