Прочитај ми чланак

ЕX-YU РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА – Не један, имала би ТРИ врхунска тима!

0

Много је оних који се питају како би изгледала репрезентација бивше Југославије да није дошло до распада. Зашто једна, било би потенцијала да се склопе три врхунска тима.

Писали смо и сами у прошлости о томе како би сада изгледала репрезентација бивше Југославије да није дошло до распада земље и поново смо се одлучили да посветимо чланак овој теми због нечега што смо видели на мрежи.

Један од корисника „Реддита“ одлучио је да се игра менаџера па је од играча рођених на простору бивше СФРЈ склопио чак ТРИ тима!

Јасно, не одговара сваком од наведених играча позиција на којој је смештен али је битно да је приближно то формација у којој би могли да функционишу.

Нисмо желели да правимо никакве корекције иако се не слажемо у потпуности са свим изборима и сматрамо да би први тим могао другачије да изгледа.

Важно је било приказати какав је бивша држава била резервоар квалитетних фудбалера, а сами ћете у коментарима саставити свој идеалан тим и проценити какве би корекције требало направити у постојећим.

Једно је сигурно, Југославија би у датом моменту имала репрезентацију која би са квалитетним селектором могла да нападне титулу првака света на Мундијалу у Русији.

Тим И: Облак – Врсаљко, Ловрен, Савић, Колашинац – Матић, Пјанић, Модрић – Перишић, Манџукић, Џеко;

Тим ИИ: Хандановић – Ивановић, Ћорлука, Настасић, Коларов – Џака, Ковачић, Ракитић – Јоветић, Љајић, Калинић;

Тим ИИИ: Субашић – Баста, Максимовић, Суботић, Лулић – Сергеј, Брозовић, Тадић – Крамарић, Иличић, Ибишевић;