Прочитај ми чланак

ДАНАС ЈЕ НОВАКУ РОЂЕНДАН, овако га прославља

0

И поред тога што су данас сви погледи усмерени ка њему, Новак Ђоковић одлучио је да на дан свог рођендана своју пажњу поклони најмлађима

Најуспешнији српски тенисер Новак Ђоковић данас прославља 31. рођендан, а овај дан одлучио је да, како сам каже, посвети нечему до чега му је веома стало.

Иако многе јавне личности рођендане славе на великим журкама и раскошним прославама, Нолету такве ствари нису важне. И поред тога што су данас сви погледи усмерени ка њему, Новак Ђоковић одлучио је да на дан свог рођендана своју пажњу поклони најмлађима.

Он је са јавношћу поделио посебне емоције које су га обузеле поводом рођенданског славља.

“Стигао је тај велики 31. рођендан!!! Стварно је невероватно колико време брзо лети и сваког дана све више схватам колико сам срећан у животу што сам окружен људима које волим и што имам привилегију да се бавим овим дивним спортом. Знам врло добро и како је одрастати у тешким и неизвесним временима, и како сасвим мало може да значи баш много! И зато сам одлучио да овај рођендан посветим нечему до чега ми је јако стало: деци за коју ради Фондација Новак Ђоковић”, поручио је тенисер и позвао све да му се придруже у овој хуманој мисији.