Прочитај ми чланак

Ако се Тексас отцепи, селим се у Београд!

0

Чак Норис за председника Тексаса. Некоме ово може да звучи као шала, али када је крајем прошле године 120.000 људи у тој држави потписало петицију којом се тражи независност од САД, ствари су постале и те како озбиљне.

Иза овог пројекта стоји један од „најјачих људи на свету“, који је још пре неколико година најавио овакав сценарио. С друге стране, нису ни сви у Тексасу за независност, а међу њима је и Фреди Хаус, некадашњи кошаркаш Партизана, који у разговору за „Ало!“ истиче да уколико до тога дође, побећи ће у Србију.

– Заиста би била лудост ако би се Тексас отцепио од Америке. Искрено, не верујем да би тако нешто икада могло да се догоди, али уколико се деси, преселићу се у Београд. Наравно, уколико ме пусте да напустим земљу – поручио је Хаус.

Када је реч о кошаркашкој каријери, Хаус тренутно игра у НБДЛ лиги за екипу Тексашке легенде и не размишља о пензији.

– НБДЛ лига је добра за мене. Искрено се надам да ћу ускоро поново наћи неки клуб и вратити се у Европу. У међувремену, уживам у кошарци код куће – каже он.

О времену које је провео у Партизану и Београду, Хаус истиче:

– Заиста ми је било феноменално у Србији. И даље пратим шта Партизан ради, жао ми је што се нису пласирали у Топ 16 Евролиге, али имају млад тим, тако да њихово време тек долази – поручио је за крај Хаус, истакавши да се ипак нада да неће морати да пакује кофере како би се преселио у Београд уколико Тексас постане независна држава.

 

(Ало)