Прочитај ми чланак

ВУЛИН контаминирао доказе против Веље Невоље, показивао спорне слике на Пинку!

0

У вечерашњој емисији "Хит твит" на ТВ Пинк су министар унутрашњих послова Александар Вулин и бивши оперативац Државне безбедности Божидар Спасић износили у јавност доказе, које након овога неће моћи да се прикажу на суду јер су правно "контаминиране".

Министар Вулин је показао досад необјављене језиве слике злочина клана Вељка Беливука и Марка Миљковића.

– Ово су убице и олош какав не заслужује да никада изађе на слободу. Ово што сте видели, показано је породицама. Неки су повраћали, неки су одбијали да гледају, неки су говорили да то није истина… Ово што смо показали, трудили смо се да покажемо што мање. Нажалост, има много више. Све ово што видите, говори ко су ови људи. Иначе, ово су све навијачи Партизана. Сви поклани су навијачи Партизана – рекао је Вулин.

А онда су показане слике Вељка Беливука, Марка Миљковића и Срђана Лалића, као и њихових жртава за које Вулин тврди да су „поклани навијачи Партизана“.

Иначе, Беливук и његов клан су обезбеђивали инаугурацију Александра Вучића и тукли демонстранте на јулским протестима.

Пре Вулина, бројне доказе је контаминирао и Вучић гостујући на Пинку, као и Вучићеви таблоиди који су их објављивали. Сада судије имају основ да их одбаце као доказ против Веље Невоље и његовог клана.

На то је пре емисије упозорио и адвокат Владимир Тодорић на Твитеру, пошто је током дана најављено шта ће бити у емисији.

Политичар Мирослав Паровић је све повезао са скандирањем навијача Паретизана „Вучићу педеру“ претходне вечери на стадиону „Карађорђе“.

Због скандирања навијача Партизана се посебно извињавао и Милорад Вучелић у саопштењу кога је овај режим поставио на чело ФК Партизан и Вечењих новости.