Прочитај ми чланак

Веља: Морамо победити са преко 50 одсто да би грађани Србије могли мирно да спавају

0

Prosjak1

ЧАЧАК – Нема бољег кандидата за премијера од Александра Вучића, као ни боље листе на предстојећим парламентарним изборима од листе „Александар Вучић – Србија побеђује“, поручио је лидер Нове Србије Велимир Илић са митинга коалиције у Чачку.

Илић, који је дочекан уз звиждуке и негодовање присутних, подвукао је да је дошао на предизборни скуп како би подржао Вучића, и како би лидер СНС на изборима остварио убедљивију победу него икада.
„Бољег тренутно немамо. Све листе које су предате су знатно слабије. Удружиће се и „кусо и репато“ да би нама нанели штету. Морамо победити са преко 50 одсто да би грађани Србије, али и Чачка могли мирно да спавају“, нагласио је Илић.

Он се осврнуо на негодовање присутних, рекавши да мисли да му звижде присталице „Двери“, који коалицији око СНС не мисле добро.

„Не видим што би правили неке деобе. Наш слоган каже да победујемо ако смо сложни“, истакао је лидер НС додавши:

„Нема смисла да звиждите“.

Илић је поручио да је сада најпречи посао да се оствари убедљива победа листе коју води Вучић како би се добила већина да Србија настави започетим путем. Он је позвао све чланове НС, посебно у Чачку, да „сви гласају за Вучића и листу коју предводи“.

Након шефа НС, присутнима се обратио лидер СНС Вучић, који је прекорио присталице што су заборавили да је 2009. године једино Веља Илић говорио да „СНС може да води Србију, а Тома Шумадинац да буде председник“. Замерио је и што је у дворани у Чачку бина била постављена на средини спортског терена, тако да су говорници једном делу публике били окренути леђима.

Лидер СНС се осврнуо на ту чињеницу рекавши да „види да његови воле тако бину да поставе, јер је то наводно модерно“.

Истовремено је, уз извињење што је окренуо леђа делу присутних, поручио да „никада неће окренути леђа будућности грађана Србије“, што је поздрављено великим аплаузом.

(Танјуг)