Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Фантоми (ПуФ): Вучић нам је скинуо фантомке, боље да није, зажалиће …

0

Гости медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, били су чланови „Покрета уједињених фантома - ПуФ”, Миња Пернат и Миљан Чичић.

Тема емисије је била улазак ПуФ у политику и демократска смена Александра Вучића.

У емисији се причало о томе ко је скинуо маске Фантомима, уласку опозиције у РТС и зашто је полиција том приликом само тукла Мињу, због чега су Фантоми унели тестеру у РТС, режимском насиљу према опозицији, медијској кампањи против Фантома и сарадњи са Савезом за Србију (00:00:30); о начинима уласка Фантома у политику и који су циљеви политичке борбе ПуФ-а, природи режима Слободана Милошевића и Александра Вучића, пресудама за убиство Славка Чурувије, хапшењу Фантома, дан након уласка опозиције у РТС, боравку у притвору и реакцији народа након што су Фантоми скинили маске (00:13:00); као и симболу ПуФ, ћирилици и латиници, ТВ Пинку и Жељку Митровићу, како Вучић изазива деобе у народу, односу режимских новинара према ПуФ-у, на којој је страни војска и полиција и на шта је све спреманАлександра Вучића да би опастао на власти (00:26:00).

Током емисије се причало и о великом опозиционом митингу, који се одржава у Београду 13. априла, свођење Србије на Београд, опозиционим протестима у Новом Саду и Зрењанину, о Сергеју Трифуновићу и Ненаду Ћанку и страначким лидерима који су вечно на челу својих странака, поделама у опозиционим странкама и личном интересу, који је присутан у политици (00:35:30); као и о Прелетачевићу, спотовима ПуФ-а и политичким порукама које шаљу Фантоми српској јавности путем својих песама (00:46:00).

На крају емисије Фантоми су изнели став и о свом боравку у притвору, корупцији у политици, да ли сваки човек има своју цену у политици (00:51:00); као о смени режима Александра Вучића и неопходности да постоје медијске слободе у Србији (00:59:00), односно о томе ко успоставља власт у Србији и сујетама међу опозиционим лидерима (01:02:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу  ФЕЈСБУК – У ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: ЈУТЈУБ – У ЦЕНТАР  или ступити са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!