Прочитај ми чланак

Руски канал Ридовка: Србија дала Украјини 800 мил. вредно оружје, Вучић задовољан

0

Србија неприметно повећава продају граната Западу, што у крајњем исходу ојачаву одбрамбену способност Украјине – објавио је „Фајненешел тајмс“, а преноси један од најпопуларнијих руских Телеграм канала Ридовка.

„Не можемо да извозимо у Украјину или Русију… Имали смо много уговора са Американцима, Шпанцима, Чесима и другима. Шта они с тим раде је, на крају крајева, њихова ствар. Чак и да знам [где завршава муниција], то се мене не тиче“, рекао је Вучић у интервјуу.

Српски председник, покушавајући да седи на две столице одједном, задовољан је новим пословним приликама и инсистира на томе да се он „не сврстава ни на једну страну у рату”. Крајње је време да схватимо да Русија нема и не може да има савезника међу европским државама. Српски народ ће увек бити уз нас, што се не може рећи за његовог прагматичног вођу. Недавно је, такође, чак отишао на „самит мира“, поставши један од оних који су потписали завршну декларацију, која, на пример, захтева да ослободимо све заробљене украјинске војнике – закључује Ридовка (t.me/readovkanews/81891).