Прочитај ми чланак

Стефановић: Вучић треба да распише изборе на свим нивоима

0

stefanovic

Потпредседник СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да ће Влада Србије наставити да води одговорну политику у интересу свих грађана, а премијеру Александру Вучићу предложио да услиши позиве бројних странака и распише изборе на свим нивоима, уверен да ће народ изабрати најбоље за своју земљу.

Стефановић је у изјави Тањугу рекао да су се, у тренутку кад је Србија на правом путу и кад може да оствари дипломатске и економске победе, лако удружили левичари, десницари, анархисти и екстремисти, који без аргумената изговарају поруке мржње и покушавају да изазову нестабилност.

„Није им добро што се гради Београд на води, ваљда би било боље да је Савски насип остао ругло, сметлиште и стециште бродских олупина. Није им добро што ће овај пројекат запослити 15.000 људи у целој Србији, ваљда би било боље да остану без посла“, рекао је Стефановић.

Он је, оцењујући да појединцима није добро што Мерцедес прави са Икарбусом аутобусе, нити што расте БДП, а смањује се дефицит, рекао да је за време владавине странака који данас дрзе лекције отпуштено 400.000 људи, док је актуелна влада број незапослених смањила за 50.000.

„Ако је кључна вредност која се данас пропагира нерад и летовање по месец дана у Хрватској, сигуран сам да градјани не желе да такву вредност деле.

Грађани не желе да живе у Србији у којој нема елементарне озбиљности“, навео је Стефановић.

Он је истакао да ће Влада Србије наставити да води одговорну политику у интересу свих грађана, па и оних који се са њом не слажу, те да је премијер позивом на јединство показао да је државник кога не занима партијска политика, већ добробит свих грађана.

„Што се избора тиче, дозвољавам себи да предложим премијеру да услиши позиве бројних странака и размисли о томе да се распишу избори на свим нивоима. Уверен сам да ће народ умети да изабере шта је најбоље за Србију“, рекао је Стефановић.

(Танјуг)