Прочитај ми чланак

Вучићев пад почиње у Нишу: Коалиција Уједињени – Нада за Ниш послушала народ

0

У центру Ниша, испред ТЦ Калча, данас симболично у минут до 12 одржана централна манифестација уједињења, коалиције Уједињени – Нада за Ниш.

Како су саопштили из ове коалиције, манифестацију је отворила народна посланица, потрпедседница извршног одбора Новог ДСС-а. Она је истакла да су се станке коалиција ујединиле јер су грађани то тражили од њих и да је направљен тим који жели да сву своју енергију усмери на побољшање услова за живот у Нишу.

„Коалиција Уједињени – Нада за Ниш представља грађански и патриотски блок, и као таква је јединствена на овим изборима“- истакла је Милетићка и позвала грађане да изађу на изборе у Нишу и заокруже број 3.

На Манифестацији су се представили носиоци листа градских општина, а то су Милан Радуловић – општина Пантелеј, Новица Танић – општина Палилула, Светлана Радовановић – општина Медијана, Бојан Живковић – општина Црвени Крст и Јован Јовановић, општина Нишка Бања.

Говорили су сви представници коалиције Марко Милетић испред НДСС, Ненад Богдановић – Народна странка, Слободан Живковић испред Доста је било, Салих Саитовић испед Демократске уније Рома, Драгослав Ћирковић испред Социјалдемократске странке.

Кандидат за градоначелника коалиције Уједињени- Нада за Ниш, дугогодишњи лидер групе грађана Ниш, мој град Миодраг Станковић, рекао је да се програм коалиције Уједињени- Нада за Ниш ослања на 3 стуба:

„Први стуб је обичан човек, који на крају месеца не зна како да плати своје рачуне, који је уцењен, који се плаши за своју егзистенцију. Ту спадају и радници који потражују заостале зараде као И радници страних компанија који раде у немогућим условима, борци, особе са инвалидитетом. Сви они који муче муку са извршитељима који у договору са градским јавним предузећима отимају последњи динар из новчаника народу.

Други стуб је борба против корупције и криминала. Ако негде постоји сумња да је неко починио кривично дело, тај мора бити процесуиран. Имовинске карте функционера који су вршили власт у претходних 20 година морају бити стављене под лупом јавности.

Трећи стуб је заустављање неконтролисане куповине некретнина и земљишта преко посредника од стране албанаца. Борба за очување територијалног интегритета и суверенитета наше земље, наша је обавеза као природног центра југоистока Србије“ – изјавио је Миодраг Станковић, кандидат за градоначелника коалиције Уједињени – Нада за Ниш.

„Хајде да ослободимо Ниш, другог јуна сви на изборе и заокружите број 3! – закључио је Станковић.