Прочитај ми чланак

СРС у Аранђеловцу започела републичку кампању (Видео)

0

Sarovic arandjelovac

Српска радикална странка данас је и званично започела републичку кампању обиласком Аранђеловца.

Аранђеловац је један од најбољих примера колико је Србија у претходних четрнаест година пропала, од како је воде проевропски режими. Уместо да Аранђеловац, који је пре сто година био један од туристичких бисера Србије, буде данас још успешнији и лепши, ми смо сведоци да су некадашњи бисери данас пропали и урушени.

Србија се мора озбиљније бавити развојем туризма. Српска радикална странка неће чекати помоћ Европске уније, већ ћемо се ослонити на сопствене снаге. Морамо промовисати, не само Аранђеловац, већ и све друге прелепе крајеве Србије, кроз развој етно-туризма, здраве хране, као и нашег највећег националног ресурса, а то су добри људи и гостопримство какво се не може наћи нигде у свету, рекао је заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић.

Када је 2013. године требало прославити рођење највећег српског песника Петра II Петровића Његоша, или сто година од победоносног II Балканског рата, представници режима доводе Арапе да граде џамију у сред Београда и да на то троше милијарде евра. Свe онe који желе да Србија буде земља домаћинских људи позивам да на предстојећим изборима гласају за Српску радикалну странку, истакaо је Младен Обрадовић, вођа Србског образа.

( Србин.инфо)