Прочитај ми чланак

Несторовић: Дупло смо јачи него у децембру, не изаћи на изборе је самоубиство

0

Носилац листе „Ми – снага народа“ за београдске изборе Бранимир Несторовић рекао је да је та листа „на нешто испод 10 одсто подршке“ тако да су скоро дупло јачи него пре поделе у некадашњем покрету „Ми – глас из народа“ јер су људи, како је навео, препознали да имају шта да понуде.

„Како рече (политички аналитичар) Ђорђе Вукадиновић, били смо језичак, сад ћемо бити језичина. Ми имамо стварно људе који то могу да раде, имамо људе који стварно имају увид у то шта је потребно“, рекао је Несторовић у синоћној емисији Еуроњуза.

Говорећи о делу опозицији који не излази на изборе у Београду, рекао је да не разуме такву одлуку јер истовремено учествују на изборима у Новом Саду.

„Они су одлучили да изврше самоубиство у Београду. Зашто су то одлучили, ја не знам. То није мој проблем. Зашто су они одлучили да не изађу у оном делу града где имају највише бирачког тела и где имају изглед за најбоље резултате? Ја сам до скора становао на Старом граду и знам да је ту свакој партији на власти увек било тешко да освоји власт. И у време Милошевића и касније“, рекао је Несторовић.