Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ ШИРИ ЉУБАВ МЕЂУ СРБИМА И ХРВАТИМА: Идем код Колинде, хоће секс са мном!

0
Фотомонтажа: Индекс.хр

Фотомонтажа: Индекс.хр

Лидер радикала Војислав Шешељ остаје при свом науму да изборну тишину у Србији искористи да оде у Загреба и види се с хрватском председницом Колиндом Грабар Китаровић. Иако још нема путну исправу, Шешељ за Курир открива да ће до петка у подне остварити свој план.

– За моју драгу Колиндицу сам увек спреман. Позивам вас и све новинаре да у петак у 12 сати дођу испред Градске кафане у центру Загреба и имаће о чему да известе јавност. То је све што могу да вам кажем – најављује Шешељ, али не открива до краја свој план.

На питање да ли ћемо тамо у заказано време затећи њега и Колинду, Шешељ остаје загонетан.

– Нисам то рекао, али ја ћу се с њом већ увелико видети до тог доба. План како ћу до Загреба да стигнем нећу да вам откријем. Сваки план кад се открије може да се и осујети, а ја желим по сваку цену да се видим с Колиндицом – објашњава Шешељ.

Он није забринут због тога што је Китаровићева упутила писмо генералном секретару УН Бан Ки Муну у којем му се жалила што је ослобођен у Хагу.

– Као председница Хрватске дубоко сам разочарана и забринута првостепеном пресудом Хашког суда у случају Шешељ. Сасвим је јасно да је ова пресуда не само противна темељима и сврси суда већ је и дубоко штетна за процес успостављања трајног помирења на простору југоисточне Европе… Ослобађање Шешеља, оснивача националне и верске нетрпељивости, симбола прогона и етничког чишћења у Хрватској, БиХ и Војводини, као и подстрекача стварања „велике Србије“ силом и злочинима, потпуно је противно ранијим чињенично-правним налазима меродавних већа суда – написала је Китаровићева.

Шешељ тим поводом рекао да Хрватска није држава.

– Колинда се жалила УН јер јој недостајем и ја то разумем. Она само хоће секс са мном. Све њене бриге ће проћи кад јој дођем у Загреб. Већ сам јој рекао да из наше одаје избаци све кревете, јер ниједан не може да издржи мојих 130 и њених 120 кила – изјавио је лидер радикала.

Извор: Курир