Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Само добра мотка може да опамети билмеза и говедо какав је Чанак

0

Лидер радикала Војислав Шешељ жестоко је испрозивао лидера ЛСВ-а Ненада Чанка због његовог боравка у Барселони где се одржававо референдум о независности те шпанске покрајине. Уз то, Шешељ се обрушио на Чанка и због тога што су на просторијама ЛСВ у Новом Саду истакнуте заставе Каталоније.

– Вешајући упоредо каталонске и војвођанске заставе, Чанак отворено показује своје намере. Треба и ми њему да покажемо шта смерамо да се опамети – написао је Шешељ на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер, да би затим написао да га само добра мотка може опаметити.

 Вешајући упоредо каталонске и војвођанске заставе,Чанак отворено показује своје намере.Треба и ми њему да покажемо шта смерамо,да се опамети

 
– Таквог билмеза и говедо, као што је Ненад Чанак, само би добра мотка могла опаметити – додао је председник СРС-а.
 
Таквог билмеза и говедо, као што је Ненад Чанак, само би добра мотка могла опамети.

 
 
 Иначе, лидер ЛСВ Ненад Чанак поновио је јуче да та странка у потпуности подржава намеру грађана и грађанки Каталоније да се на референдуму изјасне о својој будућности.
 
– Основно демократско право је да Каталонци на бирачким местима искажу своју вољу – оценио је Чанак у саопштењу.
Подсећања ради, на просторијама ЛСВ у Новом Саду истакнуте су заставе Каталоније, а Чанак је рекао да је то учињено у знак солидарности са грађанима чије право на референдум оспорава централна власт у Мадриду.

Чанак је рекао и да ће бити у Барселони како би се , наводи, и лично уверио да ће каталонски референдум бити победа људских права.
 
– Надам се да Шпанија, као чланица ЕУ, неће нанети мрљу на образу ЕУ – рекао је лидер ЛСВ.