Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Наш циљ је да освојимо најмање 84 посланичка мандата!

0

seselj saopstenje-bor

 

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ,  је на протестном митингу у Бору истакао да ниједна странка осим Српске радикалне странке није у стању да организује масовне митинге без довођења десетина аутобуса са професионалним митингашима.

Шешељ је нагласио да српски радикали уживају поверење народа због тога што су деценијама остали доследни свом политичком програму.

Он је објаснио да је интерес западних сила био да се уништи Српска радикална странка, да је због тога готово дванаест година провео заточен у Хашком трибуналу без пресуде, док су за то време Американци радили на разбијању странке и придобијању некадашњих највиших функционера странке.

  seselj miting o

Шешељ је такође истакао да ће српски радикали истрајати у својој борби све док грађани не одлуче да укажу поверење Српској радикалној странци и док се не формира радикалска Влада.

Српским радикалима је циљ да на предстојећим изборима освоје најмање 84 посланичка мандата, како би имали контролу над уставним променама и спречили да напредњаци избаце из Устава одредницу о Косову и Метохији.

Митингу у Бору присуствовало је око 2000 грађана а осим Војислава Шешеља обратили су се локални функционери странке, доктор Милован Бојић, генерал Божидар Делић и потпредседник странке Зоран Красић.

Извор: СРС, Србин.инфо