Прочитај ми чланак

ПОПОВИЋ: Србија ће са Русијом одбранити Републику Српску

0

Овога пута, Србија уз себе има најмоћнијег савезника и пријатеља, Русију, која снажно подржава намеру и одлучност Републике Српске да живи у слободи - рекао је Ненад Поповић, председник СНП.

izb-nenad-popovic

Србија мора да све своје потенцијале хитно стави у функцију одбране Републике Српске и стави до знања да ће, као гарант Дејтонског споразума, по сваку цену заштитити интересе свог народа западно од Дрине. Овога пута, Србија уз себе има најмоћнијег савезника и пријатеља, Русију, која снажно подржава намеру и одлучност Републике Српске да живи у слободи – рекао је Ненад Поповић, председник СНП .

Позивам све државне органе у Србији, као и политичке странке, да се уједине у одбрани кључних националних и државних интереса, у драматичном тренутку када се из Сарајева шаљу недвосмислени позиви на рат, нестанак РС и истребљење српског народа.

Србији је сада потребна национална мудрост и храброст, али пре свега јединство, јер нема важнијег националног задатка од заштите српског народа који је изложен незапамћеном прогону и треба рећи да је данас најугроженији народ у Европи.