Прочитај ми чланак

Ослобођење Београда и Србије почиње са Вождовца (Видео)

0

dveri-srs-zajedno-700x525

ДВЕРИ: Ослобођење Београда и Србије почиње са Вождовца – субота у 16 часова
Централна промоција заједничке изборне листе ДВЕРИ – НОВА СНАГА ВОЖДОВЦА и осам других родољубивих организација биће одржана у суботу, 7. децембра у Спортском центру Шумице на Вождовцу у 16 часова.

У сали Спортског центра Шумице на Вождовцу (у Устаничкој улици, код Хотела Србија), у суботу, 7. децембра у 16 часова биће одржана централна промоција заједничке изборне листе ДВЕРИ – НОВА СНАГА ВОЖДОВЦА, Српски сабор Заветници, Сабор српског јединства, Удружење „Српска Крајина”, Покрет Жене савест Србије, Покрет ветерана Србије, Удружење „Слободна Србија”, Удружење привредника „Национална свест”, Покрет за Србију.

plakat-vozdovacНова снага народа!

Нова снага Вождовца!

За све наше породице!

Добро дошли!

Субота, 7. децембар, Спортски центар Шумице у 16 часова!

SRS

СРС: Напредњачки криминал на сваком кораку
Кандидат за предедника општине и председник Општинског одбора Српске радикалне странке, Бојан Младеновић заједно са члановима одбора обишао је центар за спорт и културу Шумице.

Младеновић је навео да је у Шумицама пре само неколико дана искључена електрична енергија, због неизмирених рачуна и нагомиланог дуга. Позадина свега су неозбиљни и неодговорни људи који су дозволили да овај објекат, због прекомерног запошљавања, пре свега, страначких колега доживи да се платни фонд са милион и осамсто хиљада увећа на два милиона петстотина хиљада динара на месечном нивоу.

Због тога су знатно увећани расходи, а нису били способни да увећају приходе и због тог великог минуса радници Шумица плату нису примили већ пуна четири месеца, дуг за електричну енергију премашује десет милиона а дуг за грејање невероватних двадесет милиона динара.

Позивамо све грађане Вождовца да 15. децембра изађу на изборе и гласају за Српске радикале, који су озбиљни и одговорни људи и који сигурно неће дозволити да се овакве ствари у будућности дешавају.