Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ КРЕЋЕ У РУШЕЊЕ НИКОЛИЋА Чак је и Драгица познатија од Томе!

0

Дан након што је званично саопштио да ће бити један од кандидата на председничким изборима који ће се одржати следеће године, Бошко Обрадовић, лидер Покрета Двери за наш лист сликовито је објаснио који су његови главни адути за рушење актуелног председника, Томислава Николића.

Bosko-Obradovic– На крају мандата Томислава Николића супруга председника државе је познатија и очито је више радила од председника. То све говори о његовом раду. Треба нам председник који има став и своје мишљење, а не слуга Александра Вучића – каже на самом почетку Обрадовић.

Своју кључну предност у односу на све остале кандидате види у томе што никада није био на власти.
– Србија је уморна од вечитих и потрошених председничких кандидата који су били све у српској политици и увек хоће још. Време је за подмлађивање Србије и нову генерацију српских политичара. Моја кључна предност је што никада нисам био на власти и иза себе немам никакве афере – каже Обрадовић.

– Изненадићете се колико ће људи гласати јер се слажу са политичким идејама Двери и мисле исто као ми о кључним друштвеним питањима. Сада имају прилику и да гласају онако како мисле, а не како морају због разних партијских и других стега. Време ради за Двери, наше идеје су идеје будућности, остали досадашњи председнички кандидати су кандидати политичке прошлости – закључује Обрадовић.

Обрадовић противкандидате описује речима:

Војислав Шешељ – Вучићев кандидат

Расим Љајић – још само није био Патријарх СПЦ

Ивица Дачић – много би му било

Борис Тадић – уморан и разочаран човек