Прочитај ми чланак

Ево ко је мушкарац насмрт претучен у дечјем парку у Београду

0

Ђ. М. (40) из Београда преминуо је ноћас у Ургентном центру у Београду након свађе и туче у дечијем парку на Вождовцу, незванично сазнаје Нова.рс.

Ђорђе Мијатовић (37), брат потпредседника Владе Федерације БиХ и министра развоја и предузетништва Војина Мијатовића убијен је јуче у Београду, потврдио је министар унутрашњих послова Ивица Дачић. Мијатовић је преминуо након што су га претукла двојица хулигана у дечијем парку на Вождовцу.

„Синоћ око 18-19х полиција је добила позив да је дошло до неке туче, отишла је на адресу на општину Вождовац, затекла је повређеног са супругом. Одвезен је у Урегентни и тамо је преминуо“, изјавио је Дачић за Блиц ТВ.

Додао је да се Мијатовићев син претходно жалио да му је отета лопта, и да је имао проблем са двојицом мушкараца.

Дачић је нагласио да се утврђује да ли је преминуо од последица ударања.

„Утврдиће обдукција, лекари кажу да је имао и неке епилептичне нападе“, навео је.

Како Телеграф.рс сазнаје, Мијатовићев син јуче се пожалио оцу да су га младићи малтретирали у парку. Мијатовић је затим отишао до њих, и након краће расправе, младићи су га напали и претукли.

Он је у тешком стању примљен у болницу где је подлегао задобијеним повредама.

Подсетимо, медији у БиХ претходно су пренели да је Мијатовићев брат убијен јуче на Карабурми, али је реч о другом инциденту у којем је ножем избоден стартији мушкарац.