Прочитај ми чланак

Ного открио карте: Ево шта ће бити 20. јуна и како ће да заврши Вучић

0

- Избори 21. јуна су апсолутно незаконити. Предлажем скуп 20. јуна. Ако се скупимо тада у великом броју, нема избора 21. јуна. Позвао сам и опозицију да се укључи у овај пројекат.

Ово за „Србин инфо“ и „Центар”, у емисији „Интервју“, открива народни посланик Срђан Ного и открива све детаље о актуелној ситуацији у свету и у Србији.

А затим дсодаје:

– Пола Владе и неки бивши председници су били са Тијаном Ајфон. И сад се ми бавимо њом, уместо кључним темама у земљи. Бар 20 одсто чланова СНС неће гласати за Вучића.

Сорош неће дозволити Вучићу да одложи избори на јесен, да види шта ће се десити 3. новембра у САД, па да Вучић може да тргује. Вучић мора сада на изборе, а са собом ће у бездан за себе везати целу земљу.

Метју Палмер није видео Трумпа, не сме ни да оде у САД. Америчка амбасада овде ради за Сороша, а не за Трумпа. Неће Вучић никада видети Трумпа, а неће ни Ђилас.

Вучић је себе и своју породицу упропастио. Може да забија главу у песак, али треба да му буде јасно да је готов. Чак 80 одсто људи неће изађи на изборе. И поред тога Вучић ће прогласити победу.

Зато ми правимо митинг 20. јуна од 17. часова. Зато ћеш Вучићу 21. јун пре дочекати у затвору него што ћеш славити изборе. Да је цела опозиција уједињена око овог протеста, Вучић не би ни смео да иде на изборе – поручује Срђан Ного.