Прочитај ми чланак

Милош Обреновић је повећавао територију Србије, а Александар Вучић је смањује

0

Gazivode_620x0

ДРАМАТИЧАН позив председника Владе Александра Вучића грађанима Србије да покажу пуно јединство уочи преговора са Приштином 23. јуна у Бриселу у многоме подсећа на атмосферу уочи потписивања Бриселског споразума којим се држава Србија практично одрекла Косова и Метохије.

Позив личи на јединство у издаји и треба да припреми јавност Србије на даље уступке током преговора о Косову и Метохији чиме би се заокружила државност ове сепаратистичке творевине створене уз помоћ актуелне власти у Србији.

Двадесеттрећег јуна Александар Вучић предаће језеро Газиводе за које је досад говорио чврсто и категорички да га не да. Цена отварања поглавља за улазак у ЕУ биће катастрофална за српске националне и државне интересе.

Поистовећивање себе са Милошем Обреновићем, како говори председник Владе Србије, у најмању руку је неукусно јер је велики српски кнез територију своје државе стално проширивао за разлику од Александра Вучића који простор државе Србије све више сужава.

Срби са Косова и Метохије питају председника Србије Томислава Николића куд се деде платформа о Косову и Метохији и да ли ће се на основу ње одвијати преговори у Бриселу 23. јуна или ће она можда доживети судбину тоалет папира?

Патриотски блок Косова и Метохије најоштрије осуђује оружани напад на портал „Кошев“ и очекује да нападчи што пре буду откривени. Иначе, портал је међу грађанима Косова и Метохије познат по својој објективности и није наклоњен режиму Александра Вучића.

Председник покрајинског одбора ДСС-а
др Ненад Којић

Српске Двери
Горан Миленковић

Друштво српско-словенске солидарности „Григорије Степанович Шчербина”- К. М
председник Момир Касаловић

Покрет грађана Косова и Метохије „Стара Србија” – Грачаница
председник Златибор Ђорђевић

 

Fakti