Прочитај ми чланак

Микетић још 2018. године глумио у филму ожењеног који шмрче кокаин и вара жену!

0

Звезда изборне листе "Србија против насиља" Ђорђе Микетић изазвао је политички скандал у Србији, након што је испливао видео за који он тврди да је аутентичан, али украден из његовог породичног стана у Београду (Микетић и његова супруга Вирџинија Ђековић су из Горњег Милановца).

То је био велики шок за јавност пошто је он представљен као узоран муж, отац и стоматолог по професији, који се бори против ријалитија, порока и насиља у Србији. 

Не зна се и даље ко је трећа особа која је снимала сексуални однос политичара са женом која му није супруга, а индицира да је проститутка, нити ко је конзумирао прашак који личи на кокаин, а Ђорђе тврди да је за тај снимак знао и да га је чувао у компјутеру који је украден. Супруга Вирџинија му је дала пуну подршку.

Микетић се повукао из изборне кампање због скандала, али не из јавности па је јуче објавио фотографију из кафића са својим кумом како је написао, хрватским глумцем Гораном Богданом, који му очигледно даје подршку.

Данас се на друштвеним мрежама дели и Микетићев „прави филм“ где глуми – ожењеног типа који је на кокаину и тада има необичне сексуалне жеље које предочава познаницама. Каква случајност…

„Много боља продукција и супер кратки филм Бразилка из 2018. године, Милена Божић, Јелена Гавриловић, Ђорђе Микетић“, назначено је у опису изнад видео прилога.