Прочитај ми чланак

Ђорђе Микетић се повлачи из кампање

0

Народни посланик и кандидат за одборника у скупштини Београда Ђорђе Микетић донео је одлуку да се повуче из изборне кампање, саопштио Владимир Обрадовић.

Кандидат за градоначелника Београда листе „Србија против насиља“ Владимир Обрадовић изјавио је данас да се кандидат за одборника те листе Ђорђе Микетић, након што је објављен његов приватни снимак, повукао из изборне кампање, а да ће тек бити одлучено да ли ће остати на тој листи.

„Микетић се повукао из кампање да она не би била обојена тим таблоидним насловима“, рекао је Обрадовић новинарима на Тргу Републике у Београду.

Он је оценио да је случај Микетића и објављивања тог снимка „пример како се власт обрачунава са политичким неистомишљеницима“.

„Залазе у њихов приватни живот, бавећи се оним што је далеко од изборне кампање“, казао је Обрадовић.

Носилац листе Добрица Веселиновић оценио је да ће Микетић урадити оно што је најбоље за коалицију „Србија против насиља“.

„Што се тиче даљих корака, мислим да је у коначници то лични чин господина Микетића. Мислим да ће показати велику одговорност“, рекао је Веселиновић, наводећи да је одлука на њему и његовој странци.

Додао је да је коришћење нечијег живота у политичке сврхе за листу „Србија против насиља“ неприхватљиво, као и да је у питању злоупотреба.