Прочитај ми чланак

Почело уништавање билборда опозиције у Новом Саду (ФОТО)

0

Новосадска опозиција "Удружени за слободан Нови Сад" коју чини коалиција НАДА, све странке Србије против насиља, покрет Браво и Војвођани ЛСВ, поднела је пријаву против НН лица због уништавања билборда са предизборном рекламом коалиције.

– Ово је слика и прилика агресије, нетолеранције, бахатости која влада већ 12 година, али и добар пример зашто власт треба да се мења. Више од једне деценије је на делу стална пропаганда у нашем друштву да је опозиција непријатељ и да је треба уништити, па је све дозвољено и насиље и уништавање имовине. Ако желимо да Нови Сад буде као што је увек био, питом, миран, безбедан и толерантан, који прихвата различитости, позивам грађане да гласају за новосадску опозицију, односно изборну листу Удружени за слободан Нови Сад, број 11 – изјавио је Миран Погачар, кандидат за одборника Скупштине града Новог Сада.

Фото: Удружени за слободан Нови Сад

 

– Овакви изливи агресије према нама нас неће ни заплашити, ни обесхрабрити да наставимо са борбом за промену система вредности у Новом Саду и град по мери грађана, где ће бити добродошли и они који другачије мисле – истичу Удружени за слободан Нови Сад.