Прочитај ми чланак

Јерков: Вучићу, сад крени на Мају Гојковић

0

Портпарол Лиге социјалдемократа Војводине Александра Јерков изјавила је данас да је чуди што се у борби против корупције „хапсе они који су политички сукобљени“ са Српском напредном странком, али и да кад је реч о хапшењу Мирослава Мишковића влада има подршку „апсолутно свих“.

„Оно што ме чуди је да се баш увек некако подударило да су ти који су ухапшени и политички сукобљени са СНС. Надам се да ће се испоставити да и међу онима који су политички на истој страни са СНС, има некога ко би могао допасти под удар борбе против корупције“, навела је Јерков.

Према њеним речима, председница Народне партије Маја Гојковић, која је недавно прешла у СНС, је жена за коју се везује афера коју је Европски парламент сврстао у пет највећих у Србији у претходним годинама, а то је приватизација АТП Војводине.

„Ето дивне прилике (првом потпредседнику владе Александру) Вучићу да покаже да није и политички инспирисана његова борба против корупције“, рекла је Јерков и изразила наду да ће досадашња хапшења имати судски епилог.

„Борба против корупције конкретно када је у питању хапшење Мирослава Мишковића јесте нешто позитивно и мислим да у том сегменту свог рада ова влада има подршку апсолутно свих, не само политичких чинилаца него и свих чинилаца у јавном животу“, навела је Јерков.

(Тањуг/ Б92)