Прочитај ми чланак

ИЗБОРИ: Покрет Двери у Шапцу (Видео)

0

sablon-Dveri

У оквиру кампање под слоганом „Српска прича у српској кафани“ Двери ће данас, 20. фебруара, од 19 часова, одржати скуп у шабачкој кафани „Византија“, Мачванска 43.

На скупу ће учествовати носилац републичке листе Двери Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери Иван Костић, др Мирослав Пушоња, Жељко Стојковић (Српски центар – Екологија) и новинар Милорад Црњанин.

Покрет Двери у четвртак, 20.фебруара, почиње републичку кампању и у Шапцу.

Једина преостала институција у којој се о политичи прича без цензуре је српска кафана. Ако хоћете да чујете српску, а не евроунијатску или НАТО причу, доћи ћете да се заједно договоримо како да земља остане наша.

Политика може да буде морална – о нашим животима не морају да одлучују странци и уцењени политичари. Двери никада нису биле на власти и нису учествовале у пљачкашким приватизацијама, никада нису издале Косово и Метохију и никада нису биле за ЕУ! Економска будућност је у економском патриотизму и евроазијским интеграцијама које предводи Русија. Само тако ће интерес српског привредника бити заштићен, а српске породице изаћи из дужничког ропства у које су нас гурнули режим и западне банке.

(Двери)