Прочитај ми чланак

Возач код Шапца омашио пут, па се љутио на остале што возе по правилима

0

Нови снимак вожње супротним смером: Возач код Шапца омашио пут, па се љутио на остале што возе по правилима

Чини се да све више возача у последње време мучи муку са кружним током, а ако се у све то још умеша и навигација настане прави хаос. Неки ипак не воде рачуна о сигнализацији, па неретко заврше у погрешном смеру. Једном возачу код Шапца десило се све.

Како се на снимку, који је објавио Мој_Београд, може видети, возач је ушао у кружни ток и, иако му је долазило возило из супротног правца, завршава у погрешном излазу.

Према начину вожње, чини се да су „збуњенији“ били они који су били на правом путу, а нису очекивали возило из супротног смера у својој траци, него он који је и направио грешку.

Пар возила, међу којима је био и камион, зауставило се како би овај прошао и не би направили удес, а возач је само ишао право док није наишао на наплатну рампу.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Он се потом окренуо и упутио у правом смеру, па поново ушао у кружни ток.

„Да ли је он нормалан бре?! Па ја не верујем ко све удише овај ваздух“, „Зезнула га наплатна, иначе би наставио“, „Ово је човек који би једини платио рампу на уласку“, „Не зна саобраћајне знакове, не уме да чита, види се да је залутао“, били су само неки до коментара, пише Телеграф.