Прочитај ми чланак

ДВЕРИ УЗ НАРОД: Бесплатни правни савети; и активна подршка ратним војним ветераним

0

Двери у Нишу ће у наредном периоду помагати својим суграђанима којима је потребна правна помоћ.

Због великог интересовања и потреба грађана, услед све већих егзистенцијалних и проблема са правосудним системом, пре свега због нагомиланих дугова и притисака приватних извршитеља, али и бројних других случајева, Правни савет Двери Ниш ће од уторка (8. мај) бесплатне савете давати два пута недељно.

Термини су сваког уторка и четвртка од 12 до 14 часова.

Просторије Српског покрета Двери се налазе у ТЦ Калча, 2. спрат, ламела Д, локал 111/1.

Градска организација Двери Ниш

Ниш: Двери подржале протест бораца и радника

Двери су једина политичка организација која је подржала протест бораца и радника у Нишу.
Учесници ратова 1991. до 1999. год, предвођени Гвозденим пуком, Војни и Полицијски синдикат као и радници банкротираних нишких предузећа радикализовали су данас своје протесте испред Градске куће у Нишу. Борци захтевају ратне дневнице, националну пензију и признање положаја учесника у ратовима, као и доношење Закона о борцима. Радници траже заостале плате и доприносе из пропалих нишких фирми, уз реализацију социјалних програма. 

Окупљени су покушали да у парку поред Градске куће подигну шаторе у којима би наставили протест, али су у томе спречени од стране комуналне полиције. 

Српски покрет Двери је једина политичка организација која је подржала протест, а чланове Двери Ниш предводила је чланица Председништва, проф. др Тамара Миленковић-Керковић.

Информативна служба Двери