Прочитај ми чланак

Домaгој Маргетић: Вучић ради с хрватском мафијом, а с Пленковићем хушка народ!

0

Југо Удба - домаћа дубока држава у служби глобалне дубоке државе. Ових дана, док идеално сарађују међусобно, слуге колонизатора хушкају на нове ратове на простору бивше Југославије.

Покушава Александар Вучић да закува сукоб с Албаницма на Космету, Изетбеговић и Додик не ваде рат из уста, хаос у ЦГ је (за сада) избегнут, а Загреб плански хушка на инциденте против Срба, наравно, Вучићеви медији све то спремно дочекају…

На нове подметачине указује и хрватски истраживачки новинар Домaгој Маргетић.

– Вучић гради јаку Србију с хрватским мафијашима. Пленковић гради јаку Хрватску шверцом сумњиве нафте из Србије за ЕУ. А рају теледиригирају да се пјените једни на друге као и 90их.

И тако фино. Хрвати машу хрватским заставама. Срби српским. Вучић и Пленковић јавно заоштравају. А у позадини дилови Загреба и Београда тешки милијарде – нафта, смеће, прање новца, плин. Дијеле се интереси и дијели се лова. А да ви то не би схватили хушкају вас једне на друге.

Је ли убојатво хрватског мафијаша Клице и београдског одвјетника Цвијана договарано у једном ресторану на Топчидеру? Јесу ли точне информације да се у том истом ресторану набавља дрога заминистра Вулина? Колико Припузова мафија плаћа Вучићу за послове са смећем? – открио је Маргетић.