Прочитај ми чланак

Чеда: Плашим се да ћемо додирнути дно !

0

ceda jova

Председник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић оценио је данас да је власт у Србији креатор прљаве кампање у медијима и да ће за остваривање жељених резултата, користити све државне ресурсе.

Јовановић је у саопштењу навео да иако предизборна кампања званично није ни почела, „атмосфера коју у друштву креирају медији и они који их контролишу, наговештавају да ће политички живот у земљи у месецима пред нама додирнути ново дно“.

– Баналан пример разлуђивања људи су две кампање које данима гледамо. Прва, неубедљива и од људи одбачена и критикована, и упркос томе што се понавља очигледно неодржива, по којој је савез који смо направили ‘Вучићева опозиција’ и друга, по којој смо се договорили са Дачићем баш да бисмо срушили Вучића – пише у саопштењу.

Према Јовановићевим речима, иза тих „теорија завере“ стоји власт за коју раде појединци, покрети и странке, „које постоје само да би нас клеветале, стварајући хаос у којем ће се озбиљна политика смучити људима“.

– Очигледно је да ће они који данас владају Србијом покушати да друштво доведу на ивицу ванредног стања, да неће презати од тога да за остварење жељеног резултата користе све државне ресурсе и да ће се кампања прелити и на рад државних органа, судова и полиције – навео је лидер ЛДП-а.

(Бета)