Прочитај ми чланак

Бошко Обрадовић: Ако дођемо на власт радићемо све као и Путин у Русији

0

bosko-obradovic-1(1)

Бошко Обрадовић је у Врању, на промоцији предизборног програма у ресторану „Клуб светских путника“ изјавио за агенцију Бета да то пре свега подразумева „привођење тајкуна правди и забрану наметања идеологије хомосексуализма малолетницима“.

Обрадовић је рекао да су Двери „против даљих преговора са ЕУ по сваку националну цену“ и предлажу да се „државни брод Србије окрене чврстом савезу с Русијом и евроазијским интеграцијама јер економска, политичка и војно-безбедносна рачуница јасно каже да је Русија интерес Србије“.

Обрадовић је рекао да га је изненадило то што су му грађани Бујановца рекли да су Двери једине од свих учесника на изборима који су уопште дошли у општину Бујановац.

Покрет Двери је данас одрзао скуп и у Бујановцу, а затим посетио село Велики Трновац где је оскрнављена црква која није поправљена од немира на Косову 2004. године. Обрадовић је рекао да ће обнова те цркве бити „једна од првих ствари које ћемо урадити када се ми будемо питали“.

Обрадовић је навео да се „велики број српских породица исељава из општине Бујановац, пошто су у пљачкашким приватизацијама овде многи изгубили посао и што држава нема одговор на социјално и економско пропадање југа Србије“, а Двери ће то променити „када се буду питале и одлучивале“.

Он је рекао да се Двери залажу да се субвенције од 10.000 евра за свако новоотворено радно место, уместо страним фирмама, дају искључиво домаћим привредницима и пољопривредницима.

„Вратићемо новац који су тајкуни опљачкали“

Покрет Двери обећао је у Панчеву раније данас, у наставку кампање за ванредне парламентарне изборе, да ће грађанима вратити новац који су тајкуни од њих опљачакали.

„Када се Двери буду питале, новац који су тајкуни опљачкали од грађана, биће враћен овом народу“, истакао је Бошко Обрадовић.

Он је истакао и да у Србији ниједан тајкун „није осуђен и није иза решетака“, саопштиле су Двери.

(Бета)