Прочитај ми чланак

АЛАРМАНТНО Власт договорила тестирање вакцине на грађанима Србије!

0

Суочена са извесним економским колапсом Србије власт је још на почетку првог таласа епидемије вируса короне почела договоре са Кином о финасијским инјекцијама неопходним за одржавање социјалног мира. У том смислу су издате државне обвезнице, као и корпоративне обвезнице највећих јавних предузећа. Међутим, како то није било довољно Вучићев режим је направио аранжман да Србија буде међу првим државама у свету која ће своје становништво масовно вакцинисати непровереном кинеском вакционом против вируса короне.

Сведоци смо да се сада јавност навикава на то да ће се крајем године становништво масовно вакцинисати са том непровереном и потенцијално опасном вакционом, а да се то увија у медијску обланду и чак назива спасом за животе људи и за српску економију.

Народни слободарски покрет се оштро противи најави масовног вакцинисања становништва са непровереном вакционом и најављује да ће покренути низ акција како би се то спречило. Грађани Србије нису ничији робови и не могу бити препродавани као заморчићи!

Информативна служба Народног слободарског покрета