Прочитај ми чланак

Биковић понудио Новаку Ђоковићу да глуми Теслу

0

Глумац Милош Биковић понудио је тенисеру Новаку Ђоковићу улогу Николе Тесле, а наводно постоји само један разлог због ког он такву понуду може да не прихвати.

Како пише Телеграф, ову информацију потврдила је особа упућена у пројекат који припрема Биковић, али наглашава се да су мале шансе да Ђоковић пристане, и то само због једног разлога, а то је – мањак времена.

“Како за сада стоје ствари Новак врло тешко може да постигне да се посвети таквом пројекту. Он је с одушевљењем прихватио информацију да је у плану снимање филма о Николи Тесли и вољан је да подржи пројекат у сваком смислу. То је од великог значаја за нас и Новак је врло позитивно реаговао на Милошев позив да игра Теслу. Поред огромног одјека који би то направило, занимљиво је и то колико Ђоковић личи на Теслу, наводи поменути портрал.

Иначе, славни српски тенисер је о Тесли овако говорио:

“Један од људи којима се целог живота дивим, иако нисам живео у његовој ери. Оставио је огромну заоставштину свима нама. Он се зове Никола Тесла. Многи који гледају вероватно знају ко је он. Он је један од највећих разлога зашто имамо овај ‘ливе’ и све што је бежично је његов изум. Један од његов цитата који често понављам је да човек мора бити разуман да размишља јасно, али може да размишља дубоко и да буде прилично луд. Он је схватио значај очувања мирног ума, повратка себи… Тежити ка томе да буде у перфектној хармонији. Вибрација му је дозвољавала да креира и онда је могао да конципира све своје направе, изуме, идеје…”.

Како даље преноси Телеграф, Биковић је у Санкт Петербургу потписао протокол о сарадњи на пројекту “Тесла” са руском Националном медијском групом, а Руси наводно улажу 2 милиона евра. У плану је снимање филма и серије.

Овим поводом, контактирали смо с Милошем Биковић, али он није био рад да открива детаље о овом пројекту.

“Не бих ништа сад да потрвђујем, у ромингу сам”, кратко је за Нова.рс рекао глумац.